Informace kde a jak použít kolagen

12.05.2014 06:34

PŘÍRODNÍ  TRANSDERMÁLNÍ KOLAGEN  Q 5 - 28  TOTOŽNÝ S LIDSKÝM

Výrobek získal kladné hodnocení mnoha kosmetických odborníků,  lékařů a uživatelů za  průlomovou schopnost obnovy pokožky v místech  tvorby vrásek a nárůstu  kožní tkáně.  Jedná se o zcela  přírodní produkt s minimálním přídavkem stabilizujících komponent. Je vhodný pro alergiky a atopiky. Během několika vteřin  prostupuje nejen pokožkou, ale i oční sítnicí a  přináší  okamžitou  úlevu  namáhaným očím.  Kolagen  tvoří celou  třetinu hmotnosti  bílkovin  člověka.  Zodpovídá  za  pružnost,  pevnost  a soustavné vlhčení kůže a buněk. Od 30. roku stárneme, tvorba  kolagenu  se  snižuje  a  jeho  deficit se projevuje tvorbou  vrásek,  suchou  pletí,  pigmentací  kůže,  lámavými  a  řídnoucími vlasy,  křehkými nehty, bolestí  kostí,  kloubů, svalů a žil. Kolagen  Q 5 – 28  je živá, biologicky aktivní bílkovina, která během 120-130ti  dnů  pravidelného  používání  dochází  ke  klinicky  ověřenému  nárůstu  kožní tkáně( vyplnění vrásek a strijí)  a tím  naplňuje jedno z nejstarších  lidských přání  NE  POUZE  ZPOMALENÍ  PROCESU  STÁRNUTÍ,  ALE  JEHO  ZVRÁCENÍ,  PROTOŽE   STIMULUJE  TVORBU  VLASTNÍHO  KOLAGENU. Lze jej použít na: OČI – oteklá víčka ( únava,pláč,probdělá noc, počítač-suché, rudé,a unavené oči),odstraňuje opuchliny víček. Pravidelné používání sníží možnost vrásek v oblasti očí, mimické vrásky se během dvou měsíců téměř vytratí. AKNE –  při akne se díky hromadění nevyrovnanosti objevuje zvýšená aktivita mazových žlázek, které jsou náchylné k zánětu. Pravidelným  nanášení  kolagenu na  komedomy  dosáhnete  poměrně  rychlého zlepšení vnějších  projevů akne. Po několika  týdnech  se problém akne  začíná minimalizovat a pomalu mizí i jizvy po akne i jiného původu. Natíráme 2x denně, ráno s večer. Pomáhá při exzému i atopickém.

OBLIČEJ A DEKOLT- nanesený gel se během několik sekund vstřebá a vytvoří neviditelnou ochranu. Po 10 minutách můžete nanést výživný  krém nebo se nalíčit. Obličej  i  dekolt se stává  pevnější, hladší, časem i bez  viditelných  vrásek  a  tmavých (stařeckých)  pigmentových  skvrn  a  žilek.  Stahuje  póry i zánětlivé pupínky. RTY SAMETOVÉ A PLNĚJŠÍ- hojí popraskané rty, dodává jim přirozenou vlhkost a hebkost. Rty ráno ošetřené kolagenem budí dojem sametové plnosti a mnohem déle na nich vydrží korekční tužka i rtěnka.JIZVY, TETOVÁNÍ, PERGAMENTNÍ MAKE-UP, STRIE -  velmi dobré výsledky se prokázaly při tetování a permanentním make-upu. Nezůstávají  stroupky,  povrch  kůže je elastický a zacelený. Používání kolagenu jsou  jizvy  po operaci  či  úrazech téměř neznatelné, nerozlézají  se a velmi dobře se hojí.PROLEŽENINY, OPRUZENINY, HEMEROIDY, DEPILACE,HOLENÍ, DROBNÁ PORANĚNÍ, POPÁLENINY-vysoce účinný na dětský opruzení zadeček, potničky, hemeroidy.Nejúčinnější prostředek na proleženiny. Téměř okamžitě zastavuje a zaceluje krvácení u drobných poranění, říznutí při holení.KŘEČOVÉ ŽÍLY- zmírní akutní bolest a zpevní stěny cév. Metličkové křečové žily, může pravidelná  aplikace odstranit zcela po několika měsícících.VLASY- proti vypadávání  a  šedivění.  Posiluje vlasové  folikuly,  aktivuje neaktivní cibulky k novému růstu, zamezuje vypadávání vlasů a tvorbu lupů, vlasy posílí, velmi  účinný po chemoterapii. Po každém umytí vlasů naneseme malou dávku  kolagenu  na  pokožku  hlavy.  3 minuty  masírujete, neoplachujete. V případě řídnutí vlasů rozmícháte  několik  kapek  kolagenu ve skleničce se studenou vodou a použijete jako přeliv. Udělejte zábal a nechte působit 20 minut, pak můžete vlasy opláchnout.NEHTY- se nelámou  a  vyhlazuje  se jejich povrch. Vysoce účinný  při  regeneraci po sejmutí umělých nehtů. Nanášíme 2x denně. ZUBY – účinný proti paradentóze a zápachu z úst. Již po sedmy dnech mizí krvácení dásní, zamezuje se tvorba zubního kamene. Používáme 2x denně, vetřeme kartáčkem na zuby.

RÝMA- velmi účinný na ošetření sliznice (stane se průchodnou) vetřeme do nosu i pokožku pod nosem. Docílíte ochrany citlivé pokožky, urychlíte zhojení pokožky i popraskaných žilek.KOSTI  A  KLOUBY-  pravidelním natíráním bolestivého místa kolagenem se zbavíte bolesti v kostech a kloubech. Kolagen pronikne  do  kostí  během  48  hodin po natření. Velmi účinný při artróze a osteroporóze a zánětlivých svalů kloubu.NEPOSTRADTELNÝ K MOŘI- při spálení pokožky, po ozařování i na běžné popáleniny. Vhodný po slunečním a solárním spálení, ozařování a jiných popáleninách( zničený kolagen v pokožce se potíráním zregeneruje) nevytváří se puchýře a kůže se neloupe díky účinné dlouhodobé hydrataci.

KLAGEN Q 5-28 - je možné použít i vnitřně.1 až 2x denně 5ml kolagenu po dobu 2 měsíců ( 3x ročně) Způsob vnitřního použití:  užívejte nalačno - to znamená 30 minut  před  jídlem,  nebo 2 hodiny po jídle. Malou lžičku kolagenu rozmíchejte v 100ml studené vody, převalujte 20-30  vteřin v ústech a spolkněte. Výsledek - ozdravný účinek na celé tělo.   Informace na: 702 942 884     Skype: bobubnov